В Україні розпочали конфіскацію квартир громадян: що відомо

В Україні почали конфіскації квартир у громадян, які відкрито підтримують російську агресію. Зафіксовано перше виселення 80-річної вінничанки.

Деякі українці навіть в умовах повномасштабної кровопролитної війни все ще «ніжно люблять» Російську Федерацію та окупантів, які прийшли на наші землі «рятувати їх від «нацистів». Однак більшість прихильників «руського міра» уникли покарання. Наразі оприлюднено перший вирок суду проти 80-річної жінки-сепаратистки, яка мешкає у Вінниці. Її квартиру конфіскували.

Фігуранткою судового розгляду стала Алла Стадницька. Колись вона була вчителем і викладала фізику в школі. Вінничанка, ще під час епідемії коронавірусу, вирішила змінити місце проживання й виїхала з України до дитини в Росію.

Стадницька з ентузіазмом підтримувала початок повномасштабного вторгнення та активно ставила лайки під українофобними коментарями у соціальних мережах. В «Однокласниках» горе-педагог закликала президента РФ Володимира Путіна звільнити «бандерівську Україну».

Ця жінка відкрито звинувачує у війні громадян України та президента Володимира Зеленського, які підтримують територіальну цілісність власної держави.

Українські спецслужби зацікавилися особою українки, зібрали докази та передали справу до суду. У підсумку зрадницю визнали винною і заочно засудили до чотирьох років позбавлення волі. Також конфіскували її майно – квартиру. Жителі міста запропонували віддати житло комусь із ветеранів, яким воно потрібно більше.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.