Monobank розширив можливість “банок“

Monobank повідомив про розширення можливостей “банок”, на які волонтери збирають кошти для Збройних сил України.

На сьогодні Monobank один з найпопулярніших банків, яким користуються волонтери та військові для збору грошей. Тільки за 2023 рік волонтерами за допомогою так званих “банок”, було зібрано 30 мільярдів гривень на допомогу нашим військовим. Популярні блогери часто дають посилання на “банку” своїм глядачам, щоб вони жертвували на дрони, позашляховики та інші речі, які необхідних на передовій.

Щоб не шукати кожного разу посилання на “банки”, Monobank додав можливість зберігати їх до себе. Для цього потрібно перейти за посиланням у додаток та натиснути “прапорець”. Також, щоб зробити довгострокові збори більш ефективними, було додано функцію періодичних відрахувань на вибрані “банки”.

Крім того, «банки» тепер можуть отримати статус IBAN, міжнародний рахунок з лімітом переказу до 50 000 євро.

«На перший погляд, ця новина не викликає емоцій, але той, хто тривалий час займається волонтерством, знає, що збір можна помножити на два, якщо долучити бізнеси (юросіб). IBAN надає таку можливість, бо юрособи не можуть просто так закидати на “банку”, їм треба реквізити», – Написав Олег Гороховський.

За такі пожертви юридичні особи можуть навіть не платити податки, якщо збирач коштів зареєстрований у реєстрі волонтерів.

Гороховський зазначив, що нова версія поки доступна не всім, тому, якщо ви ще не бачили оновлення, вам доведеться просто почекати.

Також читайте:

Які ліміти переказу картки на картку встановили ПриватБанк та Monobank

У клієнтів ПриватБанку є можливість пересилати гроші додому в польській валюті.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.