Фен Dyson Supersonic Nural отримав ШІ-функції та розумні насадки

Компанія Dyson представила оновлену версію фірмового фена Supersonic. Модель 2024 року з приставкою Nural у назві та яскравим дизайном корпусу підтримує три рівні повітряного потоку та три режими нагріву, а також набір ШІ-функцій для максимально комфортного використання.

Однією з головних рис моделі стали змінні насадки з RFID-мітками. Прилад автоматично розпізнає тип аксесуару, встановлюючи оптимальну температуру та швидкість подачі повітря, а також запам’ятовує ручні налаштування, вибрані користувачем.

Крім того, Dyson Supersonic Nural обладнано ToF-датчиком. З його допомогою фен визначає відстань до голови користувача, і з огляду на це регулює температуру повітряного потоку, захищаючи волосся від перегріву. На цей параметр вказує колір LED-індикатора (синій, жовтий, помаранчевий або червоний).

Виробник зазначає, що такий «безпечний режим» поки що підтримується не всіма насадками для фена. Сумісність заявлена лише для трьох: Gentle Air, концентратора для укладання та гребінця з широкими зубами.

Ще однією корисною властивістю Supersonic Nural стала наявність акселерометра, що реагує на рух. Орієнтуючись на його показання, фен автоматично відключає нагрівання та мінімізує потік повітря, коли його кладуть на будь-яку поверхню. Знов опинившись у руці, він повертається до штатного режиму роботи.

У комплект Dyson Supersonic Nural входять п’ять насадок, а в майбутньому, за заявою виробника, асортименти аксесуарів буде розширено. Ціна новинки у європейському регіоні становить €499.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.