Бронювання за гроші: які професії зможуть “відкупитися” від мобілізації

В Україні депутати уже серйозно обговорюють питання бронювання чоловіків за гроші.

За словами нардепів, це вимушена міра, адже на сьогодні Україна не отримує достатньо допомоги від західних партнерів.

Також Міноборони оголосила план в мобілізації 500 тисяч чоловіків у 2024 році.Голова бюджетного комітету Роксолана Підласа виявила, що для мобілізації такої кількості чоловіків, лише на навчання, виплати та одяг потрібно понад 322 мільярди гривень.

Тому в українському інфопросторі уже давно підготовлюють наших громадян до такого нововведення.

Таким чином, в Україні “відкупитися” від мобілізації шляхом сплати великих податків зможуть представники менеджерських посад, а також чимало робітничих спеціальностей.

Про це розповів виконавчий директор сайту з пошуку роботи Артур Міхно в ефірі телемарафону.

Як відомо, влада пропонує бронювати працівників зі зарплатами вище 35 тисяч, які зможуть заплатити високий податок за бронь від мобілізації.

За словами Міхно, зараз зарплата багатьох громадян України перевищує 35 тис. грн. Зокрема це представники керівних посад, керівники відділів і навіть до цих списків входять багато робітничих професій.

«Наприклад, якщо ви подивитеся на такі вакансії: «Маляр», «Слюсар», «Плиточник», то середня зарплата на вакансіях, які ми бачимо, перевищує 35 тис.грн.» – зауважив Міхно.

Також до високооплачуваних спеціальностей зараз належить уся галузь “айті”. Попри те, що кількість вакансій тут, на жаль, значно скоротилася, рівень зарплат усе ще доволі високий.

Нагадуємо, що в Кабміні розповіли, що за допомогою “бронювання від мобілізації” за гроші, можна буде акумулювати додатково 300 – 350 мільярдів гривень в рік на потреби армії.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.