Представлені нові пральні та сушильні машини Samsung: швидко та дешево та з 20-річною гарантією

Samsung представила нові повністю автоматичні пральні машини із фронтальним завантаженням на базі штучного інтелекту, заявивши, що вони скорочують час прання до 50%. Виробник стверджує, що вони на 70% енергоефективніші, ніж традиційні пральні машини.

Пральні машини розраховані на прання до 11 кг та сушіння до 7 кг. У них є функція AI Ecobubble, яка оптимізує витрату миючого засобу, перетворюючи його на бульбашки, які швидше проникають у тканину навіть у холодній воді, заощаджуючи енергію та покращуючи догляд за тканиною. Samsung заявляє, що забруднення видаляються на 24% краще, а оскільки технологія AI Ecobubble може розпізнавати різні типи тканин, вона оптимізує відповідний цикл прання, зберігаючи тканину.

Пральна машина оснащена технологією QuickDrive, яка скорочує час прання при повному завантаженні всього до 39 хвилин. Цього досягли за рахунок динамічного обертання барабана з додатковими упорскуваннями води для створення рясних бульбашок. Час полоскання скорочується за допомогою системи Speed Spray та прискореного віджиму.

Машини оснащені технологією цифрового інвертора, де використовуються сильні магніти. Вони дають змогу забезпечити тиху роботу, а також скоротити споживання енергії. Машини підтримують керування за допомогою Samsung SmartThings для смартфона. На такі машини поширюється 20-річна гарантія.

Ціна стартує із 820 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.