Першу в історії пральну машину з рекордним ступенем чистоти на 12 кг білизни випустила не Xiaomi: представлена TCL Super T7H

Сьогодні відбулася конференція TCL 2024 Super Bath, на якій була представлена пральна машина Super T7H. Виробник заявив, що нові технології дозволили досягти найвищого в галузі коефіцієнта очищення 1,2.

Так званий коефіцієнт очищення передбачений міжнародними стандартами і є дані, отримані шляхом вимірювання відбивної здатності забрудненої тканини спеціальним приладом і порівняння її з еталонною тканиною. Чим вище число, тим чистіший одяг. Середній коефіцієнт очищення пральних пульсаторних машин становить 0,7-0,8, а коефіцієнт очищення барабанних пральних машин – 1,0-1,05. До цього на ринку не було пральних машин із коефіцієнтом очищення 1,2.

У машині використовується найбільший у галузі барабан діаметром 540 мм, 6D-ребра та спеціальна внутрішня поверхня. Підйомні ребра розташовані на внутрішній частині барабана, вони змушують одяг перевертатися, збільшуючи тертя для кращого очищення. Кількість підйомних ребер збільшено з традиційних 3 до 6. Підйомні ребра у формі плавців розташовані у шаховому порядку. Виміри показали, що така конструкція підвищує ефективність прання.

Машина оснащена звукопоглинаючими бічними панелями, а також амортизаторами та пружинами, які знижують вібрації та шум. Під час прання шум не перевищує 52 дБ, що еквівалентно звичайній розмові у приміщенні.

Глибина корпусу пральної машини становить 570 мм для версії великої місткості 12 кг і 530 мм для 10-кілограмової версії, тому їх легко вбудовувати в меблі для кухні з шафами глибиною 600 мм.

Ціна пральної машини TCL Super T7H складає 280 та 350 доларів відповідно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.