Український банк подарує клієнтам 300 гривень за одну дію: пропозиція актуальна до 15 березня

Станьте клієнтом ПУМБ і отримайте бонус 300 грн. Банк підняв винагороду своїм клієнтам, якщо вони скористаються програмою «Запроси друга». Пропозиція діє до 15 березня.

Для того, щоб отримати винагороду, потрібно виконати прості завдання:

1. зайти у додаток банку – ПУМБ Online;
2. вибрати вкладки “Більше” та “Запроси друга”;
3. згенерувати запрошення;
4. відправити його через месенджер іншій людині (яка ще не є клієнтом банку ПУМБ). Також можна опублікувати посилання в соціальних мережах.;

Запрошений відкриє картку (кредитну чи дебетову) та до 15 березня повинен розплатитися нею мінімум на 100 грн. Розрахунок повинен бути здійснений протягом 35 календарних днів з моменту видачі картки. Це може бути оплата товару чи послуги, комунальні послуги, поповнення мобільного телефону.

Винагороду у розмірі від 100 до 300 грн, буде надіслано постійному та новому клієнту. Сума винагороди програми «Запроси друга» залежить від обраної кредитної чи дебетової картки та підлягає оподаткуванню та зборам у розмірі 19,5%.

Банк зазначає, що кошти на кредитній карті доступні протягом 62 днів – це найдовший пільговий період. Зокрема, можна без комісії оплачувати комунальні послуги та поповнювати рахунок мобільного телефону, а також оплачувати товари та послуги частинами.

Максимальний кредитний ліміт – 200 тис. грн, а після пільгового періоду річна ставка буде становити – 2,99%.

Кількість друзів, яких можна запрошувати до участі – необмежена. Більше про реферальну програму від ПУМБ – за посиланням – (https://www.pumb.ua/zaprosi-druga)

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.