AOC презентувала планшет для школярів та студентів з екраном E-Ink та стілусом

Компанія AOC представила планшет A+ Smart Book 10W1D із 10,1-дюймовим E-Ink дисплеєм. Незважаючи на подібність до електронної книги, це повноцінний Android-гаджет з набором корисних ШІ-функцій, орієнтований на сферу освіти.

Роздільна здатність дисплея новинки становить 1200×1600 пікселів (200 ppi). Підсвічування у нього немає – передбачається, що планшет використовується для навчання у денний час. Апаратна платформа включає процесор Rockchip RK3566, 2 ГБ оперативної та 32 ГБ вбудованої пам’яті. Пристрій працює під керуванням прошивки на базі Android 11, а з бездротових інтерфейсів заявлені Wi-Fi та Bluetooth 4.2.

За автономність AOC A+ Smart Book 10W1D відповідає акумулятор ємністю 4000 мАг. Також є 8-мегапіксельна камера на задній панелі, два мікрофони та два динаміки. З додаткових можливостей виробник відзначає підтримку стілус з 4096 рівнями натискання та спеціальне ПЗ, розраховане на допомогу у навчанні учням початкових та середніх шкіл.

Планшет вміє аналізувати текст за допомогою ІІ, розпізнавати фотографії та генерувати звіти про навчання на основі діяльності користувача. Крім того, через планшет можна отримати доступ до бази даних із навчальними матеріалами. AOC A+ Smart Book 10W1D вже надійшов у продаж у Китаї за ціною $460.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.