Xiaomi представила потужний електросамокат із запасом ходу до 60 км

Компанія оголосила про світовий старт продажів електросамокату Electric Scooter 4 Pro Max. Новинка, орієнтована на поїздки містом, отримала складну конструкцію, підтримує кілька швидкісних режимів і може похвалитися пристойною автономністю.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max оснащений електродвигуном з піковою потужністю до 960 Вт. Він дозволяє самокату розвивати швидкість до 25 км/год, при цьому на вибір користувача є три швидкісні режими для різних дорожніх умов.

Важливою особливістю моделі стала передня двоциліндрова підвіска, яка дозволяє з комфортом пересуватися по нерівних поверхнях, а велика важка рама додає самокату стійкості. Крім того, новинка отримала 10-дюймові шини та функцію E-ABC.

За живлення електросамокату відповідає акумулятор на 102 Ач. За заявою виробника, на повному заряді новинка здатна проїхати до 60 км., а 100% енергії батарея відновлює за 9 годин. Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max вже з’явився на ринку Німеччини за ціною 599 євро. Інформації про вихід електросамокату на ринки інших країн поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.