lifecell запускає новий дуже корисний сервіс для українців

26 лютого 2024 року lifecell розширив можливості абонентів, які хочуть перенести свій номер від іншого мобільного оператора (MNP). Таким чином, користувачі можуть перенести свій номер від іншого мобільного оператора на будь-яку дійсну SIM-карту lifecell, продовжуючи використовувати перенесений номер і номер lifecell на тій же SIM-карті.

Крім того, завдяки новій послузі «Закріплений номер», абонент може використовувати два номери на тій же SIM-карті і підключити один тариф зразу до двох номерів. Таким чином, нема потреби використовувати дві SIM-карти та платити за два тарифні плани, маючи два телефонні номери.

В якості основного буде використовуватися номер іншого мобільного оператора, який користувач переносить в мережу lifecell, а номер lifecel закріплюється за ним. Якщо ви використовуєте перенесений номер для здійснення дзвінків або відправлення текстових повідомлень, перед номером абонента потрібно додати код 878. Після успішного перенесення номера можна підключити послугу користувача «Закріплений номер. Перші 84 дні користування послугою безкоштовні, а далі комісія становить 25 грн/4 тижні.

Якщо користувач не планує використовувати два номери телефону, послугу «Закріплений номер» можна відключити, набравши USSD-код *727#.

Також великим плюсом для користувачів, які перенесли свій номер від іншого мобільного оператора (MNP) – для них діють спеціальні ціни на тарифи оператора зі знижками до 45%.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.