Xiaomi 14 Ultra показали зсередини: розбирання та перші тести на відео

Автор YouTube-каналу WekiHome опублікував відео з розбиранням нового флагмана Xiaomi. У своєму ролику блогер відзначив подібності та відмінності пристрою з торішньою моделлю, а також протестував можливості його камери, дисплея та акумулятора.

Автор ролика відзначив наявність нового датчика Sony Lytia 900 зі змінною діафрагмою у складі камери, а також показав роботу “ультрозуму” при зйомці з великої відстані. За його словами, у порівнянні з Xiaomi 13 Ultra новинка видає якісніші кадри з природною перенесенням кольорів, зберігаючи при цьому набагато більше деталей.

В ході тесту АКБ ємністю 5300 мАг вдалося з’ясувати, що фактична потужність зарядки через порт USB Type-C становить 73,6 Вт, а на поповнення 100% енергії йде 41 хвилина. Тест із іграми показав, що температура та енергоспоживання апарату знаходяться «в межах допустимих значень». Виміряв блогер і яскравість AMOLED-екрана: базова — 521 ніт, під впливом сонячного світла показник дістався позначки 752 ніт, а зафіксована «стеля» склала 1045 ніт.

В цілому компонування внутрішніх елементів Xiaomi 14 Ultra виявилося багато в чому схожим на попередню модель серії, за винятком деяких деталей. Наприклад, на порівняльному зображенні помітні невеликі зміни конструкції камери. Крім того, трохи змінилася форма котушки для бездротової зарядки. Дізнатися про характеристики Xiaomi 14 Ultra можна у нашій окремій новині.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.