Microsoft пригрозила користувачам Windows 11

Оновлення Windows часто стають не тільки засобом виправлення проблем, але і головним болем власників ПК. Але у Microsoft з цього приводу свою думку — нещодавно компанія оголосила про перехід патчу 23H2 у фазу широкого розгортання. Іншими словами, він буде встановлюватися, не питаючи користувача про те, чи він хоче оновити версію ОС.

Згідно з оголошенням у блозі Microsoft, «під роздачу» потраплять комп’ютери під керуванням Windows 11 21H2 та Windows 11 22H2 — термін підтримки першої з цих збірок закінчився у жовтні 2023 року, другий — закінчиться у жовтні 2024-го. Щоб не чекати на автоматичне отримання апдейта, його доступність для свого пристрою можна перевірити вручну в «Центрі оновлень».

Microsoft пояснила, що процес примусового оновлення базується на фірмовому ШІ-алгоритмі, який гарантує безпечний перехід на нову версію ОС. Він перевірить сумісність ПК з поточним білдом Windows 11, щоб знизити ризик виникнення непередбачених випадків. Такі комп’ютери будуть оновлені в першу чергу, а пристрої, на яких можуть виникнути проблеми через встановлення патча, будуть “відсунуті” на більш пізній термін.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.