Xiaomi розсекретила нову АКБ і невбиваємий корпус смартфона 14 Ultra

За день до релізу Xiaomi 14 Ultra компанія розкрила нові подробиці про свій майбутній флагман. Його відмінними рисами стануть акумулятор, виготовлений за сучасною технологією, а також стійка до несприятливих умов експлуатації задня кришка, «живучість» якої була підтверджена кількома тестами.


Xiaomi 14 Ultra отримає кремнієво-вуглецеву АКБ ємністю 5300 мАг. За заявою Xiaomi він на 8% компактніший за літій-іонний аналог, і при цьому забезпечує збільшення автономності на 17%.

Середня рамка корпусу смартфона виготовлена з алюмінієвого сплаву 6M42 – вона витримує удвічі велике навантаження на вигин, ніж той самий елемент Xiaomi 13 Ultra. Екран новинки, як стверджує компанія, став стійкішим до падінь «у 10 разів» у порівнянні з попередником, а зносостійкість задньої панелі зросла вшестеро, що підтверджує п’ятизірковий сертифікат довговічності швейцарської компанії SGS.

До того ж Xiaomi розповіла про випробування, які зазнала задня кришка гаджета під час тестування. Вона витримала тертя об пісок (не дряпається), вплив ультрафіолету з довжиною хвилі 340 нм по 16 годин щодня протягом тижня (не жовтіє), забруднення олією, чорнилом і кавою (немає слідів після протирання), а також занурення в штучний піт морську воду на 14 днів за температури +55 °C (слідів не видно).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.