Xiaomi представила вуличну IP-камеру для бідних з ШІ-функціями

Каталог цифрової техніки Xiaomi доповнила камера зовнішнього спостереження CW500. Крім практичної конструкції, новинка цікава сучасними програмними можливостями. Вона отримала підтримку ШІ-функцій, завдяки чому здатна фіксувати наближення людини або автомобіля.

Основою Xiaomi CW500 став 5-мегапіксельний датчик (f/1,6) з роздільною здатністю 3K. Він, як запевняє компанія, забезпечує чітку і деталізовану картинку навіть у складних умовах освітлення. Підтримка HDR відповідає за ефективний баланс експозиції зі збереженням важливих деталей, а функція повнокольорового нічного бачення за якісну нічну зйомку.

Серед інших особливостей камери Xiaomi відзначає функцію виявлення в полі зору людей та транспортних засобів у поєднанні з включенням звукових та візуальних сигналів тривоги. Камера «упакована» в корпус із захистом від води та пилу за стандартом IP66, тому може працювати поза приміщенням навіть у несприятливих погодних умовах. Для трансляції зображення пристрій використовує дводіапазонний модуль Wi-Fi 6 або Ethernet-кабель. Вбудований чіп безпеки Mijia, як запевняє виробник, гарантує збереження даних користувача.

Конструкція пристрою дозволяє направити його об’єктив у потрібному напрямку, а двосторонній голосовий зв’язок з функцією шумопоглинання ШІ забезпечує чітку передачу звуку. Переглядати збережений відеоматеріал можна за допомогою будь-якого розумного пристрою – смартфона, планшета чи ТБ.

Xiaomi CW500 вже доступна для попереднього замовлення в Китаї за ціною $42, про доступність новинки в інших регіонах інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.