З’явилися офіційні зображення Xiaomi 14 Ultra

Компанія Xiaomi нарешті підтвердила, що 22 лютого вона проведе спеціальний захід, присвячений анонсу Xiaomi 14 Ultra для китайського ринку. Тепер, коли дату запуску підтверджено, компанія може безпосередньо зайнятися анонсом свого нового преміального флагманського телефону. На нижченаведених зображеннях можна подивитися на перші офіційні зображення смартфона.

На перший погляд, новинка дуже схожа на попередній флагман компанії Xiaomi 13 Ultra. Можна навіть сказати, що зовнішній вигляд Xiaomi 14 Ultra є візуальним покращенням існуючого Xiaomi 13 Ultra. Смартфон, як і раніше, включає великий круглий модуль камери з чотирма об’єктивами, створеними спільно з Lecia і подвійний світлодіодний спалах.

Зображення Xiaomi 14 Ultra показує, що він не зовсім плоский, але не має такої ж кривизни, як на попередніх моделях, проте невелика кривизна з усіх чотирьох сторін надає йому певну преміальність. І біло-сріблястий, і чорний варіанти Xiaomi 14 Ultra мають шкіряне оздоблення на задній панелі. Є інформація, що існує також синя версія пристрою зі скляною задньою кришкою, яка може бути ексклюзивом для китайського ринку. Крім того, схоже, існує ще одна спеціальна версія з титанового сплаву, продаж якої також може бути обмежений територією Китаю.

Вихід Xiaomi 14 Ultra разом із Xiaomi 14 на глобальному ринку запланований на 25 лютого. Цілком імовірно, що смартфон може бути випущений лише у чорно-білому та сріблястому варіантах на ринках за межами Китаю. Що стосується безпосередньо презентації в Китаї 22 лютого, то очікується, що компанія, окрім смартфона, також представить новий планшет Xiaomi Pad 6S Pro.

 

Щодо характеристик смартфона Xiaomi 14 Ultra, то вони вже не є секретом і відомі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.