Xiaomi 14 Ultra вже доступний для замовлення: опубліковані перші офіційні зображення смартфона

Xiaomi сьогодні оголосила дату офіційної прем’єри свого новітнього флагмана Xiaomi 14 Ultra та опублікувала офіційні зображення смартфона. На цих картинках чітко видно, що екран Xiaomi 14 Ultra плоский, але він прикритий закругленим склом. Компанія нічого не говорить про титанову рамку, а судячи з рендерів, звичайна рамка – з алюмінієвого сплаву. Можливо, у Xiaomi 14 Ultra все-таки буде спецверсія з титановою рамкою, але у звичайних версіях бічна рамка із традиційного матеріалу.


Тепер можна точно сказати, що жодних двох перископних модулів, як у Oppo Find X7 Ultra, в камері Leica не буде. Оптичний зум 3,2х і 5х в Xiaomi 14 Ultra реалізується за рахунок двох модулів, але який забезпечує єдиний перископний об’єктив, поки незрозуміло. Напис у блоці камери говорить про те, що об’єктиви покривають діапазон ЕФР від 12 до 120 мм, що еквівалентно 10-кратному оптичному масштабу. За чутками, в основному модулі головної камери буде дюймовий топовий 50-мегапіксельний сенсор Sony LYT900.

Xiaomi вже почала приймати замовлення на свій новий флагман у Китаї, і ті, хто його оформлять, можуть отримати різні бонуси. Також оформили попереднє замовлення беруть участь у розіграші цінних призів: монітора, принтера, розумних окулярів і т.д. Але оскільки ціни і характеристики офіційно не оголошені, то всі замовлення оформляються наосліп.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.