Офіційно представлений новий ноутбук-трансформер Lenovo Yoga Book 9 із двома дисплеями

Компанія Lenovo представила новий ноутбук-трансформер Yoga Book 9 13IMU9. Модель цікава наявністю відразу двох сенсорних 13,3-дюймових OLED-дисплеїв, їх характеристики ідентичні: роздільна здатність 2,8К (2880 x 1800 пікселів), максимальна яскравість 400 ніт, контрастність 100 000:1, колірне охоплення 130% поновлення 60 Гц. Ноутбук підтримує стілус Lenovo Digital Pen 3 і сумісний з Bluetooth-клавіатурою Yoga Book 9 KB, його можна розкладати та розміщувати по-різному для використання під різні завдання.


Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 базується на процесорах Intel Core Ultra 7 155U з інтегрованим графічним процесором Intel GPU та працює під керуванням операційної системи Windows 11. Обсяг оперативної пам’яті LPDDR5 може досягати 32 ГБ, а SSD-накопичувача – 1 ТБ. Серед інтерфейсів – Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 і три порти USB Type C (Thunderbolt 4, USB4 з USB PD 3.0 і DisplayPort 2.1). Ноутбук також отримав акселерометр, гіроскоп, датчик зовнішньої освітленості, датчик Холла та 5-Мп веб-камеру з ІЧ-сенсором.


Акустична система нового Lenovo Yoga Book 9 складається з чотирьох динаміків Bowers & Wilkins: двох низькочастотних потужністю по 2 Вт і двох твітерів також по 2 Вт кожен із підтримкою Dolby Atmos. Ємний акумулятор на 80 Вт*год. забезпечує до 9 годин автономної роботи в активному режимі, батарею можна зарядити по USB Type C (потужність – 65 Вт). Про вартість новинки поки нічого не повідомляється, але навряд чи вона виявиться доступною з огляду на наявність відразу двох сенсорних OLED-екранів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.