Через мобілізаційні блок-пости ТЦК в Україні стане менше автомобілів

В Україні спостерігається значне зниження ввезення вживаних автомобілів на іноземній реєстрації з Європи. В державній митній службі заявили, що імпорт впав від 30 до 40 % за останні місяці.

Експерти Інституту досліджень автомобільного ринку вважають, що таке різке зниження завозу автомобілів з Європи пояснюється тим, що на українському державному кордоні встановили мобільні блок-пости ТЦК, де вручають повістки всім чоловікам.

Появи мобільних постів ТЦК перед пунктами пропуску на державному кордоні збільшились черги на кордоні, а серед працівників транспортних компаній, які здійснюють міжнародні перевезення, почалася паніка. – зазначили експерти

Також вони додали, якщо тенденція продовжиться і ввезення в Україну автомобілів на іноземній реєстрації буде зменшуватися, то це призведе до значного скачку цін автомобілів на вторинному українському ринку.

Ще однією значною проблемою зі ввезенням автомобілів, є блокування кордонів польськими фермерами. З 9 лютого на українсько-польському кордоні, у пункті пропуску “Ягодин-Дорогуськ” поляки заблокували рух.

Раніше ми розповідали, що тепер ТЦК буде працювати цілодобово(24/7).

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.