iOS 18 та iPadOS 18 отримають редизайн у стилі visionOS

Ізраїльський портал The Verifier, що посилається на власні джерела, стверджує, що Apple готує велике оновлення інтерфейсу для iOS 18 та iPadOS 18. Зокрема, мобільні системи нагадуватимуть visionOS, встановлену на гарнітурі змішаної реальності Vision Pro.

Інтерфейс у visionOS включає закруглені кути, об’ємність за рахунок тіней та глибини, а також напівпрозорість різних елементів. Як підтвердження факту редизайну iOS 18 та iPadOS 18 наводиться оновлення додаток Apple TV у tvOS 17.2, який виконаний схожим чином, як і visionOS. Наприклад, напівпрозоре бічне меню округленої форми нависає над іншою частиною інтерфейсу. Очікується, що аналогічний редизайн отримає версія Apple TV для iPadOS.

Втім, багато профільних видань поки рекомендують зі скептицизмом поставитися до заяв The Verifier, оскільки за порталом не помічено будь-яких значних витоків, що підтвердилися.

У той же час на YouTube-каналі Concept Central опублікували фанатський концепт iOS 18 з різними очікуваними функціями, на кшталт налаштування кнопок швидкого запуску на екрані блокування, де зараз знаходяться ліхтарик і камера, додавання елементів Центру керування на основний екран, більшої кількості функцій для Dynamic Island та покращеної багатозадачності. Щоправда, все це лише фантазії авторів відео.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.