Xiaomi розсекретила «кнопковий» інтер’єр електрокара SU7

Xiaomi опублікувала фотографії салону електромобіля SU7. Судячи з знімків, він отримав більше класичних апаратних кнопок, ніж більшість конкурентів. Крім того, компанія випустила новий відеоролик із зимовим тест-драйвом майбутньої новинки.

Особлива увага на фотографіях приділена кнопкам та загальному компонування інтерфейсів управління. Компанія описує їх як інтуїтивно зрозумілі та зручні: всі важливі елементи розташовані навколо водія та пасажира на передньому сидінні, щоб забезпечити найкращий досвід користувача.

Як запевняє Xiaomi, велика кількість кнопок — це природний спосіб взаємодії водія та автомобіля, який встановлює «емоційний зв’язок» між ними. До того ж, на відміну від сенсорних інтерфейсів, ними можна користуватися наосліп. У продаж також надійде модуль із кнопками, який можна підключити до мультимедійної системи та перепризначити на нього частину її функцій.

На центральній консолі розташовані кнопка запуску автомобіля та чотири перемикачі. Вони керують температурою, швидкістю обертання вентилятора, активним спойлером та підвіскою. На рульовому колесі та важелях за ним теж є кнопки, а для інформування водія про швидкість та інші параметри під час поїздки разом із цифровою панеллю приладів передбачений проекційний дисплей.

Разом з фотографіями інтер’єру було опубліковано повне відео зимових випробувань автомобіля при температурі -33 °C. Продаж Xiaomi SU7 має розпочатися в другій половині 2024 року. Приблизна ціна електрокара – від $42 000.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.