Dyson представила Supersonic r: професійний фен з розумними насадками

На тижні моди в Нью-Йорку компанія Dyson представила новий фен Supersonic r для професійних стилістів. Пристрій поміщений у корпус незвичайної форми, поставляється з набором розумних насадок та підтримує функцію автоматичного регулювання температури.

Літерою r у назві прилад завдячує незвичайній формі корпусу. За заявою компанії, вона була розроблена з урахуванням відмінностей у використанні фена професіоналами та домашніми користувачами. У порівнянні з попередником Dyson Supersonic r став на 30% компактнішим і на 20% легшим – його вага складає всього 325 грамів.

Грунтуючись на відгуках фахівців, компанія також перемістила кнопку подачі холодного повітря, встановивши її під вигином корпусу. Водночас виробникові довелося зменшити мотор, щоб той міг уміститися в ручці фена. Передбачено і вбудований термістор зі скляними кульками, який працює у зв’язці з датчиком температури.

За основну функцію пристрою відповідають три спеціальні диски: згідно зі специфікацією, вони забезпечують більш рівномірне нагрівання порівняно з традиційними спіральними котушками. Передбачили розробники та захисний фільтр, який перешкоджає попаданню всередину корпусу волосся, а також різних засобів для укладання та догляду.

Окремо вендор виділяє розумні насадки RFID: зчитуючи «зашитий» сигнал, фен автоматично виставляє потрібні настройки. При цьому користувач може змінити вручну, переписавши програму чіпа.

У продажу Dyson Supersonic r з’явиться в березні поточного року за ціною 569 доларів і спочатку буде доступний тільки професіоналам. Про терміни його надходження у роздріб виробник оголосить пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.