Apple Music, Apple TV та Apple Devices тепер доступні для Windows

Тепер користувачі Windows можуть із задоволенням користуватися Apple Music, Apple TV та Apple Devices прямо з Microsoft Store. У магазині програм Microsoft Store нарешті з’явилися три програми від Apple: Apple Music, Apple TV і Apple Devices. Ці програми, які раніше були доступні у вигляді попередньої версії з 2023 року, тепер готові до повноцінного використання всіма користувачами Windows 10 і Windows 11. Вони прийшли на зміну популярному iTunes, який перестав підтримуватися на macOS і припинив існування на Windows в кінці 2023 року .

Apple Music та Apple TV відкривають доступ до широкого вибору медіаконтенту для користувачів Windows, в той час як Apple Devices дозволяє легко оновлювати та робити резервні копії даних з iPhone на комп’ютері під керуванням Windows. Тепер користувачі не повинні використовувати iCloud для створення резервних копій даних із пристроїв Apple.

Хоча ці програми мають деякі недоліки, їх поява в Microsoft Store відкриває нові можливості для користувачів Windows, особливо для тих, хто користується пристроями від Apple. Рейтинги додатків у магазині на даний момент не найвищі, але з розвитком та покращенням функціоналу вони можуть стати більш привабливими для користувачів.

Також варто відзначити, що разом з появою цих програм у Microsoft Store, користувачі отримують зручність і простоту взаємодії між пристроями Apple і комп’ютерами під керуванням Windows. Це значно полегшує життя тим, хто користується обома платформами.

Тепер усі бажаючі можуть із задоволенням завантажити та використовувати Apple Music, Apple TV та Apple Devices на своїх комп’ютерах з Windows, отримуючи доступ до високоякісного контенту від Apple.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.