Повістки у телефоні: у ВР пояснили, які зміни принесе електронний кабінет призовника

Член комітету Верховної Ради з питань держбезпеки, оборони та розвідки Олександр Федієнко пояснив, які зміни принесе електронний кабінет військовозобов’язаних.

За словами депутата, електронний кабінет це важливий крок для покращення мобілізації та обороноздатності країни.

Електронний кабінет буде, але зараз проблема в тому, що наші громадяни критично налаштовані до таких змін. Будуть різні механізми інформування чоловіків про важливість військового обліку та щоб чоловік прийшов і нарешті обновив дані у військкоматі. Багато громадян жаліються на представників ТЦК, що вони себе ведуть некоректно. Так от, завдяки електронному кабінету чоловік зможе сам обновити військово облікові дані про себе, отримати повістку для проходження ВЛК і до нього взагалі не буде ніяких питань з боку працівників ТЦК. Це буде дуже зручний інструмент на всіх рівнях, а саме, бронювання чоловіків, відстрочки, отримання УБД тощо. – сказав Федієнко

Нагадуємо, 7 лютого у Верховній Раді схвалила у першому читанні законопроект щодо посилення мобілізації. Законопроектом хочуть запровадити повістки в електронному кабінеті призовника. Повістка вважатиметься врученою після появи в електроному кабінеті, в якому військовозобов’язаний повинен зареєструватися протягом 60 днів з моменту набрання чинності закону. Зараз законопроект готується до другого читання і до правок, після чого він буде остаточно прийнятий. Більш детальніше про законопроект ми розповідали в цій статті.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.