Смартфон Xiaomi 14 Ultra зовсім скоро буде в Україні

Xiaomi підтвердила, що наприкінці цього місяця представить свої флагманські смартфони серії Xiaomi 14 за межами Китаю. Світова прем’єра серії Xiaomi 14 відбудеться у неділю, 25 лютого, у Барселоні, прямо перед виставкою MWC Barcelona, яка розпочнеться на день пізніше. Як пише GSM Arena, Xiaomi представить свою топову модель Xiaomi 14 Ultra поряд з компактнішою моделлю Xiaomi 14 за межами Китаю, а модель Xaomi 14 Pro не вийде за межі Китаю.

Xiaomi дражнить «наступним покоління оптики Leica, що досягає нових висот». Очікується, що Xiaomi 14 Ultra буде оснащений чотирма 50-мегапіксельними камерами з основним датчиком Sony LYT-900 та об’єктивом із змінною діафрагмою F/1,6-f/4,0. Два перископічні модулі також оснащені 50-мегапіксельними сенсорами. Крім того, Xiaomi 14 Ultra буде оснащений новим додатковим чіпом, який, як очікується, покращить можливості обробки зображень.

Очікується, що разом із серією Xiaomi 14 буде представлено планшет Xiaomi Pad 7. В Україні даний смартфон з’явиться в кінці березня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.