ЗСУ зробили заяву про наступ російської армії

Наступ армії РФ на фронті не може бути вічним. Зараз у загарбників не вистачає ресурсів та засобів для подальшого просування на лінії зіткнення. Однак необхідно бути обачним і не недооцінювати противника. Про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш під час телемарафону.

“Противник не відмовиться вести бойові дії навіть цієї весни, оскільки продовжується формування і підрозділів, і підготовка резервів. Однак з того, що сказав Кирило Буданов (наступ РФ вичерпається на початку весни 2024-го – Ред.), звичайно, наступ не може тривати вічно”, – висловив він.

Проте, необхідно бути обережними при оцінці окупаційної армії, оскільки вороже військо залишається значно сильним. За словами Євлаша, “можемо певним чином ним глузувати, але недооцінювати не варто”.

“Все ж таки це залишається одна з потужних армій світу, яка має на озброєння потужні БПЛА в досить великій кількості, РЕБ, великі запаси техніки, яка зберігається ще на далекому сході Росії”, – зазначив представник ЗСУ.

Ілля Євлаш вказує, що для здійснення наступальних операцій необхідно мобілізувати значні кількості військовослужбовців, техніки, ресурсів та фінансів.

“Наразі те, що вони (росіяни – Ред.) зібрали тут, не вистачає, щоб просуватися далі. Ми зараз використовуємо нашу технічну перевагу, нашу інноваційність та нестандартний підхід до ведення бойових дій”, – додав Євлаш.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.