Xiaomi випустила потужний і тихий осушувач повітря з функціями розумного будинку

Xiaomi розширила асортименти розумних пристроїв Mijia, представивши осушувач повітря Smart Dehumidifier 22L. Його ключовими особливостями стали висока продуктивність, особлива конструкція, що забезпечує низький рівень шуму, а також місткий резервуар на 4,5 літри для збирання води.

За заявою компанії за добу Mijia Smart Dehumidifier 22L може видалити з повітря до 22 літрів вологи. За роботу осушувача відповідає двороторний компресор Panasonic, який відрізняється високою продуктивністю та енергоефективністю.

П’ятишарова конструкція корпусу знижує рівень шуму під час роботи приладу (не більше 35,5 дБ), тому осушувач можна використовувати навіть уночі. Для зручності керування на верхній кришці встановлено цифровий дисплей, світлові індикатори та сенсорні кнопки для перемикання між режимами (інтелектуальний, безперервне сушіння та нічний).

Керувати осушувачем також можна за допомогою мобільного додатка Mijia, голосового помічника XiaoAI або через центральний хаб екосистеми розумного будинку. Для безперервного осушення приміщення 4,5-літровий бак можна підключити до каналізації за допомогою дренажної трубки.

Ціна Xiaomi Mijia Smart Dehumidifier 22L у Китаї складає $167. Інформації про вихід пристрою на ринки інших країн поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.