ПриватБанк блокує рахунки українців: в чому причина

Тепер ПриватБанк блокує рахунки клієнтів, які роблять багато переказів без можливості поновлення обслуговування.

Про це повідомив колишній клієнт ПриватБанку. Чоловік, який зареєстрований на порталі Мінфін під ніком VieleSind, повідомив, що фінансовий моніторинг  визнав його операції підозрілими. Причина не уточнюється, але дніпрянин зізнався, що зробив велику кількість переказів зі свого рахунку

« Я зробив чимало переказів зі свого рахунку і ймовірно досяг свого місячного ліміту. Коли я спробував увійти до свого онлайн додатка “Приват 24”, то отримав повідомлення про помилку, зателефонувавши на номер 3700 (гаряча лінія банку), автовідповідач повідомив, що мій рахунок заблоковано і мені потрібно ввести інші банківські реквізити для переказу залишку коштів. Після чого я відразу звернувся до відділення банку, щоб розібратися в чому причина, адже я не отримав ніякої чіткої відповіді щодо блокування рахунку» – зазначив  колишній клієнт ПриватБанку.

Чоловік запитав про причину розриву відносин із банком та чи можливо виправити ситуацію для відновлення роботи. Він запевнив, що може надати всю необхідну інформацію про законність щодо легальності транзакцій – “я повністю відкритий для розмови

Співробітники ПриватБанку посилаються на законодавчі акти, які регулюють банківську діяльність. Тобто банк має протидіяти легалізації доходів одержаних злочинним шляхом, розповсюдженню зброї масового ураження та фінансуванню тероризму.

Повідомляється, що користувач VieleSind отримає лист із детальною інформацією. Залишок на рахунку можна перевести в інший банк, але відновити співпрацю з банком неможливо.

Нагадаємо, що ПриватБанк обмежив клієнтам кількість переказів по Україні до 200 на місяць. За цей же період можна здійснити до 20 закордонних переказів. Також слід пам’ятати, що всі операції які перевищують 400-тис.грн підпадають під фінансовий моніторинг банку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.