Одного з мобільних операторів України продають: яка ціна

Про те, що Lifecell продається було оголошено ще 29 грудня.Проте NJJ Capital мала врегулювати відносини з АМКУ. Крім того, у жовтні було арештовано частину активів оператора.

Як стало відомо, інвестиційна компанія NJJ Capital, що належить французькому мільярдеру Ксав’є Ніелю, погодилася заплатити 500 мільйонів доларів за придбання українського оператора Lifecell та інших підрозділів Turkcell Iletisim Hizmetleri AS.

Мільярдер зазначив, що ціна невелика порівняно з прибутками мережі Lifecell. Також він повідомив, що угода все ще очікує перевірки регуляторів, включаючи схвалення українських антимонопольного органу. На тлі новини акції Turkcell виросли на 1,7%, повернувши попередні втрати.

Нагадуємо, що 7 жовтня СБУ наклала арешт на корпоративні права підсанкційним росіянам Фрідману, Авену та Косогову – серед них 19,8% статутного капіталу ТОВ “Лайфселл.

Раніше ми розповідали, що мобільний оператор lifecell нагадав своїм абонентам, як вони можуть телефонувати на всі номери України з-за кордону за символічну плату.

Також наша редакція писала про найвигідніший тарифи lifecell, які коштують – 65 та 90 гривень на місяць

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.