Opera заплатить 10000 доларів українцям за те, що вони будуть сидіти в інтернеті: як отримати

Opera оголосила про конкурс на найкращу вакансію у світі — компанія готова заплатити щасливчику $10 000 лише за те, що він сидітиме в інтернеті. Але є одна умова. Одна з головних умов полягає в тому, що переможцю доведеться провести тиждень на віддаленому острові біля узбережжя Ісландії. І вибір місця невипадковий: Opera просуває нову функцію Tab Islands, яка спрямована на комфортну взаємодію із вкладками браузера та дозволяє групувати відкриті сайти в одній вкладці.

Для цього компанія навіть вигадала легенду про якогось гуру Валгардура Хледверссона, який усамітнювався на закинутому вулканічному острові Б’ярнарей, і, щодня медитуючи, намагався знайти спосіб, як привнести скандинавський затишок у перегляд сайтів. Тепер через сім років він нібито їде у відпустку на тиждень, а тому на його місце потрібна тимчасова заміна.

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку. Вимог до кандидатів немає. Потрібно лише відповісти на питання, що, на їхню думку, означає термін Tabfulness, який широко використовується в маркетингових комунікаціях Opera. Вибір переможця ґрунтуватиметься на креативності його відповіді.

Зі свого боку Opera забезпечить переможця авіаквитком до столиці Ісландії Рейк’явіка і назад, надасть безкоштовний транспорт до острова Б’ярнарів, забезпечить комфортні умови проживання та виплатить призові $10 000.

Конкурс завершиться 25 лютого, а переможця Opera оголосить за чотири дні у своєму акаунті в X.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.