Apple випустила стабільні версії мобільних операційних систем iOS 17.3 та iPadOS 17.3: що нового

Компанія Apple випустила стабільні версії мобільних операційних систем iOS 17.3 та iPadOS 17.3. Крім виправлення помилок та підвищення продуктивності, компанія попрацювала над основними функціями пристроїв та покращила їхню безпеку.

Одним із головних нововведень стала модифікована функція захисту вмісту гаджета у разі його крадіжки. Тепер вона вимагає від користувача введення біометричних даних (сканування відбитка пальця через Touch ID або особи через Face ID) для виконання низки операцій, наприклад зміни пароля або доступу до даних Apple ID.

Зміни також торкнулися роботи сервісу Apple Music. Користувачі отримали можливість створення плейлистів для спільного прослуховування – у них можна змінювати порядок треків та залишати реакції у вигляді емодзі.

 

Заодно в прошивці з’явилася підтримка прямого з’єднання AirPlay в готелях, що дозволяє транслювати контент зі смартфона на телевізори в номерах. Крім того, сервіс AppleCare & Warranty тепер показує всі пристрої, на яких виконано вхід до Apple ID. Нарешті, розробники оптимізували роботу технології виявлення помилок всім модифікацій iPhone 14 і iPhone 15.

Оновлення доступне для всіх сумісних моделей iPhone.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.