Xiaomi офіційно представила величезний холодильник на 616 літрів за ціною бюджетного смартфона

Компанія Xiaomi вкотре розширила каталог фірмової побутової техніки, випустивши холодильник Mijia 616L French Door Refrigerator. Крім великого обсягу та дводверної конструкції, новинка обзавелася набором корисних технологій для збереження свіжості продуктів.

Як і з його назви, внутрішній об’єм холодильника становить 616 літрів (на морозильну камеру припадає 228 літрів). Загалом у розпорядженні користувача є 20 різних відсіків для продуктів. На дверцятах із внутрішньої сторони також встановлені широкі «вертикальні» полиці, що вміщують до двох рядів банок або пляшок.

Xiaomi стверджує, що фірмове покриття корпусу Ice Feather White має гарну міцність та стійке до появи плям. На широких дверцятах встановлено невеликий сенсорний екран, за допомогою якого можна вибрати один із чотирьох доступних режимів охолодження. Керувати холодильником також можна за допомогою мобільного додатку Mi Home та голосового асистента XiaoAI.


Обидві дверцята Mijia 616L French Door Refrigerator здатні відкриватися на 90 градусів, що дає зручний доступ до всіх продуктів. Окремо можна відрегулювати положення полиць, залежно від уподобань користувача. Усередині виробник встановив світлодіодне підсвічування. Заявлене енергоспоживання новинки – до 0,99 кВтг на день, а рівень шуму – не більше 36 дБ. Серед інших особливостей приладу Xiaomi відзначає антибактеріальну систему видалення запахів та можливість заморожування 7,5 кг продуктів за 12 годин.

Розміри Xiaomi Mijia 616L French Door Refrigerator становлять 972 x 770 x 1862 мм, ціна в Китаї – $340. Про доступність холодильника в інших регіонах інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.