Глава Xiaomi «розпакував» електрокар SU7: відео

Як правило, демонстрацію новинок Xiaomi після їхнього анонсу проводять різні блогери та журналісти. З електрокаром SU7 все вийшло інакше – його «розпаковування» перед камерою і короткий огляд основних функцій провів голова компанії Лей Цзюнь.

Судячи з відео, відкривається автомобіль за допомогою розумного годинника, який достатньо піднести до його дверей. При цьому на кришці багажника піднімається спойлер, відкидаються бічні дзеркала, а в салоні вмикається екран з панеллю приладів. Водночас у ролику показано роботу доводчика водійських дверей та функцію проекції частини показань приладів на лобове скло.

Продемонстрований головою компанії автомобіль представлений у бірюзовому забарвленні із сріблястими вставками, і оснащений низькопрофільними шинами. Відомо, що у продажу електрокар з’явиться у першій половині поточного року. Його ціна поки що не оголошена. Серед ключових характеристик електрокара Xiaomi виділяє низькопрофільну гуму, розгін до «сотні» всього за 2,78 секунди, а також максимальний запас ходу до 800 км.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.