Податок на переказ грошей з картки на картку: українцям дали офіційну відповідь

На при кінці 2023 року в інфопросторі України появилася інформація, що влада планує запровадити податок на перекази грошей з банківської картки на іншу карту аж на 18 %.

Данило Гетманцев вирішив ще раз прокоментувати повідомлення про 18% податку на всі поповнення картки для українців. За його словами, поява таких чуток є не більш ніж провокацією.

Гетьманцев зазначив, що може розглядати це лише як «черговий міф» від «чергового божевільного псевдоексперта» в соцмережах. Депутат підкреслив, що той, хто говорить про такі речі, явно не читав “Стратегію національного доходу”, яка була опублікована в грудні 2023 року.

Ми не збираємося вводити жодного податку на переказ. Люди, які хоч трішки розбираються в економіці розуміють, що це абсолютна маячня, такий податок в перший місяць вб’є всю економіку. Перед тим як повірити якомусь “псевдоексперту”, краще перепровірити інформацію, а не розганяти зраду, – зазначив Гетьманцев

Також депутат додав, що публікація неправдивої інформації може бути розцінена як провокація. І не виключення, що це було зроблено на чиєсь замовлення з метою розхитування ситуації в країні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.