У Telegram з’явилися три нові корисні функції: одноразові голосові та відео

Без зайвого медійного шуму, розробники Telegram випустили чергове оновлення для мобільної версії месенджера. У апдейт під номером 10.6 увійшли кілька покращень, що розширюють можливості надсилання голосових повідомлень.

Запис голосового повідомлення тепер можна встановити на паузу, а пізніше відновити її. При цьому записаний раніше фрагмент повністю збережеться і «склеїться» з новим, утворюючи єдиний аудіофайл.

Щоб скористатися нововведенням, достатньо зробити свайп вгору від іконки з мікрофоном та вибрати паузу значок. Повернутися до запису можна повторним тапом на піктограму мікрофона.

Крім того, у програмі з’явилася функція надсилання одноразових голосових повідомлень. Як і у випадку з приватним текстовим спілкуванням, вони зникнуть одразу після першого прослуховування. Нарешті, аналогічна можливість з’явилася і для відправки та «кружечків» із відеозаписом, які будуть видалені з чату після перегляду одержувачем.

Для запису одноразового повідомлення необхідно натиснути на той самий значок з мікрофоном, після вибрати іконку з цифрою 1. Telegram 10.6 вже доступний для завантаження в Google Play і App Store.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.