ПриватБанк запустив інноваційну послугу у Приват24: що нового

ПриватБанк запустив новий фінансовий сервіс «Конверти». Послуга передбачена для накопичення та управління фінансами, а також для проведення зборів.

Про це повідомила прес-служба ПриватБанку.

ПриватБанк розпочинає новий рік запуском бета-версії нового сервісу – Конверти та запрошує всіх клієнтів стати першими користувачами Конвертів. – Зазначили у ПриватБанку

Як повідомив член правління з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, Конверти – дуже зручний фінансовий інструмент, який допоможе волонтерам швидко гуртом збирати донати, а всім клієнтам відкладати власні кошти на важливі цілі та керувати фінансами. Відкрити свій конверт можна прямо у Приват24 – через меню “Конверти” чи меню “Гаманець”.

Щоб швидко зібрати необхідну суму донатів, достатньо додати опис збору, зображення та поділитися конвертом у соціальних мережах. Конверт можна поповнити як звичайну картку, а всі учасники збору бачитимуть ціль збору та прогрес досягнення мети.

Також можна відкрити конверти, щоб спланувати свої витрати або заощадити важливі суми. Наприклад на подорожі, на нову машину та будь-який інший план.

При цьому, з Конверта можна витрачати кошти напряму, не переводячи їх на картку – додати конверт в гаманець Google Pay чи Apple Pay. Також з конвертів можна вільно переводити кошти на свої карти, картки інших осіб та навіть на Конверти друзів, знайомих, членів сім’ї тощо.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.