Смартфон realme 12 Pro+ отримає дизайнерський блок камер та портретний «перископ»

Компанія realme оголосила про партнерство з дизайнером преміального наручного годинника Олівером Савіо, який взяв участь у розробці смартфона realme 12 Pro+. Компанія випустила офіційний тизер, який показав, який внесок фахівець зробив дизайн майбутньої новинки. Тизер демонструє модуль камери realme 12 Pro+ у синьому забарвленні. Він дійсно нагадує циферблат годинника, тільки замість стрілок і засічок на ньому розташовуються об’єктиви. Крім того, якщо вірити опублікованомі в мережі чернетці, блок камер «прошки» може отримати титанову окантовку.

Компанія також підтвердила, що realme 12 Pro+ буде оснащений перископічним телеоб’єктивом OV64B з функцією 3-кратного портретного зуму (ЕФР 71 мм), максимальним 120-кратним цифровим збільшенням і можливістю масштабування 0,6x, 2x, 3x і 6x. Гаджет також отримає головний сенсор Sony IMX890 (1/1,56 дюйма, 50 Мп) з OIS та діафрагмою f/1,8. Нарешті, заявлено підтримку RAW.

Базовий realme 12 Pro, за чутками, буде оснащений 6,7-дюймовим AMOLED-екраном з роздільною здатністю Full HD+ та частотою 120 Гц, процесором Snapdragon 6 Gen 1 та акумулятором ємністю 5000 мАг. До складу його тильної камери увійде «перископ» на 32 Мп, а роздільна здатність фронталки складе 16 Мп.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.