Samsung представила захищений смартфон і планшет зі знімними акумуляторами

Напередодні швидкої презентації нових флагманів серії S24 компанія Samsung випустила кілька захищених пристроїв: смартфон Galaxy XCover7 та планшет Galaxy Tab Active5. Обидва працюють на Android 14, підтримують 5G та оснащуються модулем NFC для безконтактних платежів.

Galaxy XCover7 отримав 6,6-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та підвищеною чутливістю для роботи в рукавичках завтовшки до 2 мм. Екран прикритий загартованим склом Gorilla Glass Victus+, а корпус захищений за стандартами IP68 та MIL-STD-810H.

Смартфон побудований на базі восьмиядерного 6-нм процесора з 6 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 128 ГБ з можливістю розширення карткою microSD. За автономність відповідає акумулятор ємністю 4050 мАг, який, що важливо, знімний. При цьому є режим роботи без батареї, коли апарат може живитись виключно через порт USB Type-C.

Ззаду є єдина камера на 50 Мп, а спереду встановлений модуль на 5 Мп. У смартфоні також є 3,5-мм роз’єм для навушників і кнопка для виклику швидких дій, що настроюється.

У планшеті встановлено 8-дюймовий LCD-дисплей із частотою оновлення до 120 Гц та підвищеною сенсорною чутливістю. За захистом у нього все те саме, що й у смартфона, хіба що скло не таке нове — Gorilla Glass 5. Попереду кнопки управління.

Усередині Tab Active5 знаходяться 5-нанометровий процесор, 6/8 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач 128/256 ГБ з можливістю розширення та знімний акумулятор ємністю 5050 мАг. Як і в смартфоні, в планшеті теж є функція прямого живлення в обхід АКБ.

Новинки надійдуть у продаж пізніше цього місяця, але ціни ще не оголошені.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.