Скандал із викраденням чоловіка представниками ТЦК: нові подробиці

Кілька днів тому в мережі розгорівся скандал – нардеп від «Слуги народу» Георгій Мазурашу повідомив, що на Закарпатті працівники ТЦК та СП зупинили сім’ю із Дніпра і силою витягнули чоловіка з машини та повезли до Хустського ТЦК. Його дружина з дитиною залишились на трасі у селі Міжгір’я.

Жінка записала відео про свавілля працівників ТЦК і воно набуло розголосу, але потім вона записала ще одне відео, де заперечила застосування сили з боку військових. Вона заявила, що під час запису першого відео 4 січня перебувала в стані емоційного стресу. Користувачі соцмереж припустили, що жінку, можливо, змусили записати друге відео.

 

Нардеп від “Слуги народу” Георгій Мазурашу у Facebook розповів нові подробиці скандальної справи щодо викрадення чоловіка представниками військкомату.

Чоловіка завезли у військкомат, де за день він пройшов ВЛК і його направили до Рівненщини. Слід віддати належне керівнику Хустського ТЦК, який відреагував на дану ситуацію – він зв’язався з дружиною, перепросив, та сказав, що такого не мало б бути. Дніпрянина повернули з Рівненщини (куди його оперативно доправили «для плану») до Хуста, де йому виписали повістку за місцем проживання і відпустили. За такі адекватні дії заочно дякую керівнику Хустського ТЦК. – розповів Георгій Мазурашу

Також нардеп додав, що такі дії представників ТЦК тільки розхитують суспільство. Адже мобілізувати людину за день і відправити на полігон, це порушує закони України і за таке потрібно карати.

Справа закінчилася на тому, що чоловіка відпустили додому і просто виписали йому повістку, ну і звісно покарання ніхто не поніс.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.