Ще одне викрадення чоловіка співробітниками ТЦК на Закарпатті

Одна з жінок написала депутату Георгію Мазурашу про викрадення її чоловіка представниками ТЦК та СП.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами депутат, до нього за допомогою звернулася жінка, яка уже понад місяць шукає свого “зниклого” чоловіка після зустрічі з представниками військкомату у Хусті.

Депутат не став називати імен, щоб уникнути майбутніх проблем для жінки.

Чоловік по роботі приїхав на Закарпаття в місто Хуст, на вокзалі його зустріли представники ТЦК. Чи стояв він на військовому обліку я не знаю, але його затримали, виписали йому штраф та вручили повістку, а потім передали прикордонникам і під погрозами застрелити та пустити по Тисі, змусили підписати зізнання, що він ніби хотів перейти кордон. Потім його відвезли назад до вокзалу, звідки він пішов до готелю та зразу набрав мене і розповів про все”  – йдеться у листі жінки.

Вона додала, що наступного дня знову поговорила з чоловіком, після чого він перестав виходити на зв’язок.

Я звернувся за допомогою в поліцію, але вони не відкрили провадження на підставі того, що він знаходиться у Мукачівському ТЦК. Зателефонувавши у Мукачівське ТЦК мені сказали, що чоловік вже десь у Рівному, але документів у них немає, бо вони у Хустському ТЦК. Звернулася за допомогою до адвоката, йому не відповідають на його запити. Зараз я з дитиною, якій ще немає двох років, ходжу і шукаю його по структурах, які нічого мені не відповідають, і все дуже заплутано. Допоможіть, будь ласка, знайти чоловіка.”, – написала жінка.

Ще один скандал представників ТЦК на Закарпатті

Це уже не вперше, коли у місті Хуст трапляються скандали з представниками ТЦК. Уже був подібний випадок, коли чоловіка зупинили на блок посту і побачивши, що він не стоїть на військовому обліку, затримали його і відправили в військкомат.

Жінка записала відео, яке стало вірусним, де воно говорить про викрадення чоловіка представниками ТЦК.

Тоді ситуація вирішилися тим, що через день чоловіка випустили і виписали йому повістку за місцем проживання. Хоча не зрозуміло, навіщо було його вести у військкомат, тримати цілий день, щоб виписати повітку, якщо це можна було зробити на блокпосту.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.