Нова пошта терміново звернулася до українців через нову схему

У телеграм-каналах зʼявилася новина про те, що Нова Пошта нібито розпродає посилки, які лежать на складі більше ніж 30 днів.

Про це 4 січня повідомив відділ новин компанії Нової Пошти.

В компанії наголошують, що «Нова пошта» ніколи не продає посилки своїх клієнтів. Це не стосується ні утилізації, ні терміну зберігання, навіть ракетних обстрілів.

Будь-який Telegram канал або сторінка в соціальній мережі, яка поширює дану інформацію, є шахраєм! Ми ​​постійно працюємо над видаленням даних публікацій. Схема працює наступним чином, шахраї нібито продають товар, який оплачений, а за ним так і ніхто не прийшов протягом 30 днів, тому його ціна набагато нижча ринкової. Багато довірливих українців попадаються в шахрайські тенета, тому в компанії вирішили попередити українців про даний вид шахрайства” – йдеться в заяві.

В Новій Пошті закликали не вірити та не купувати нічого у шахраїв.

Звертаємо Вашу увагу, що переглянути інформацію про поточну діяльність «Нової Пошти» можна лише на її офіційних сторінках (веб-сайт, офіційні сторінки в соціальних мережах)“. – додає Нова пошта.

Також в компанії відповіли, що роблять з посилками, за якими не прийшли протягом 30 днів.

Раніше ми розповідали, що «Нова Пошта» запускає власний мобільний додаток, за допомогою якого українці зможуть миттєво відкрити платіжний рахунок, оформити віртуальну картку та одразу почати нею користуватися.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.