LG представила перший у світі бездротовий телевізор з підтримкою 4K та 144 Гц

LG анонсувала напередодні виставки CES 2024 серію телевізорів OLED evo 2024 року, що включає моделі OLED G4 та SIGNATURE OLED M4. Новинки оснащені новим ІІ-процесором α11, який ефективно покращує якість зображення та звуку, і на 70 % швидше у графічній продуктивності та на 30 % у швидкість обробки порівняно з попередником. Також для підвищення якості зображення використається фірмова технологія Dynamic Tone Mapping Pro.

LG SIGNATURE OLED M4, наступник торішньої моделі SIGNATURE OLED M3, позиціонується компанією як перший у світі телевізор з бездротовою передачею звуку та відео з роздільною здатністю до 4K (3840 × 2160 пікселів) та частотою 144 Гц. Крім моделі з 97-дюймовим екраном LG SIGNATURE OLED M4 також випускатиметься з діагоналлю 65 дюймів. ТБ поставляється з бездротовим модулем Zero Connect Box, до якого можна підключити різні джерела сигналу через провід.

Інші представники серії OLED-телевізорів 2024 року від LG теж підтримують роздільну здатність 4K і частоту оновлення 144 Гц. Висока якість зображення нової серії підтверджується сертифікацією ClearMR асоціації Video Electronics Standards Association (VESA).

Новинки також підтримують функцію Game Optimizer (Оптимізатор відеоігор), що дозволяє геймерам легко перемикатися між налаштуваннями дисплея для різних ігрових жанрів, і мають сумісність з NVIDIA G-SYNC і AMD FreeSync, що дозволяють усунути розриви зображення і затримку введення, забезпечуючи ігрового процесу.

Якісний звук забезпечують динаміки з конфігурацією 11.1.2 та функцією AI Sound Pro, що оптимізує налаштування звуку відповідно до контенту, що відтворюється.

Смарт-телевізори LG 2024 працюють під керуванням нової версії webOS. Вони можуть взаємодіяти з пристроями розумного будинку, що підтримують універсальний стандарт сумісності розумного будинку з Інтернетом Matter. Також новинки мають підтримку Apple AirPlay та Google Chromecast для покращеної сумісності з мобільними пристроями.

Більш детально про нову серію LG OLED evo 2024 компанія розповість в ході виставки CES 2024.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.