Багатодітних чоловіків перестали випускати з України: що сталося

Не тільки у чоловіків з інвалідністю почалися проблеми з перетином кордоном, а й у багатодітних чоловіків. Прикордонники заявили про зміни – вони одержали відповідне розпорядження.

В українських соціальних мережах поширився ролик, де багатодітний чоловік спілкується з прикордонницею, яка йому пояснює, що з 29 грудня прийшло розпорядження, яке змінило правила перетину кордону для всіх. Чоловік був обурений, адже цілий рік він перетинав кордон без проблем, а зараз йому відмовляють в перетині, хоча всі документи у нього при собі.

За словами прикордонниці, з 29 грудня, щоб перетнути кордон тепер кожному чоловіку потрібно мати з собою військово облікові документи та дозвіл з військкомату. Тому тепер чоловіку потрібно відвідати ТЦК, актуалізувати свої дані та отримати письмовий дозвіл на виїзд з України.

Все те саме стосується і чоловіків з інвалідністю, адже за останніми заявами Залужного, тепер придатність до військової служби буде визначати ВЛК. Таким чином, якщо у ВЛК визначать інвалідність чоловіка, яка не мішає службі в збройних силах, тоді він може бути мобілізований.

Раніше ми розповідали, що міністр оборони України Рустам Умеров заявив, що електронні повістки до військкомату отримають всі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.