LG анонсувала нові телевізори з дисплеями QNED Mini LED

LG розширила асортименти телевізорів, випустивши нові моделі QNED і QNED Mini LED 2024. Новинки доступні в діагоналях від 43 до 98 дюймів, а також оснащені технологіями LG Quantum Dot NanoCell і Mini LED, що відповідають за глибший чорний колір і точну кольору.

Для досягнення реалістичної контрастності в моделях QNED Mini LED використовується технологія Precision Dimming, яка забезпечує покращену градацію та точне керування підсвічуванням. У свою чергу в QNED-телевізорах реалізовано технологію локального затемнення для яскравого контрасту та високої яскравості.

В основі телевізорів лежить процесор α8, який у порівнянні з попередником помітно зріс у деяких найважливіших показниках. За словами компанії, він забезпечує в 1,3 рази покращену продуктивністю ІІ, в 2,3 рази кращу роботу графічної частини та в 1,6 рази швидшу обробку.

За рахунок цього LG вдалося реалізувати у своїх новинках кілька корисних ІІ-функцій. AI Picture Pro використовує алгоритми глибокого навчання, які розрізняють обличчя, об’єкти та фон у сцені, збагачуючи текстуру та дрібні деталі для більш реалістичного зображення. Dynamic Tone Mapping Pro підвищує деталізацію завдяки точній оптимізації HDR для 3D-ефектів, а AI Sound Pro забезпечує віртуальний об’ємний звук 9.1.2.

Працюють телевізори під керуванням webOS. Вони пропонують користувачеві індивідуальні профілі, підтримку Apple AirPlay і Chromecast, ряд спеціальних можливостей, включаючи налаштування меню, аватари мовою жестів, навчальні посібники з віддаленого керування та багато іншого.

Повноцінна презентація телевізорів LG QNED та QNED Mini LED 2024 відбудеться на виставці CES 2024.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.