Samsung показала розумний холодильник з ШІ-камерою та 32-дюймовим екраном

Напередодні виставки CES 2024 компанія Samsung розсекретила один із своїх майбутніх продуктів – холодильник Bespoke 4-Door Flex Refrigerator. Окрім чотиридверної конструкції, прилад цікавий наявністю величезного вбудованого дисплея та набором ШІ-функцій, спрямованих на оптимізацію зберігання продуктів.

Однією з основних особливостей холодильника стала функція AI Vision Inside. Вбудована камера здатна розпізнавати 33 різних типів продуктів і давати поради щодо їх розміщення на полицях. Вся відповідна інформація відображається на 32-дюймовому сенсорному екрані, вбудованому у праві верхні дверцята приладу. З його допомогою користувач може додавати термін придатності різних продуктів, і отримувати нагадування, коли той закінчиться.

Прошивка холодильника на базі ОС Tizen також дозволяє переглядати на дисплеї відео з YouTube та TikTok, керувати пристроями розумного будинку в рамках екосистеми SmartThings, відтворювати музику, а також транслювати зображення з екрана смартфона.

Завдяки інтеграції з Samsung Food, Samsung Health та SmartThings холодильник може рекомендувати рецепти страв відповідно до звичок харчування користувача. Свої переваги можна вказати в розділі персоналізації, наголосивши, наприклад, на важливості відсутності глютену. Детальніше про свої новинки та фірмові технології компанія розповість на CES 2024 на початку січня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.