Повістки почали видавати у новий спосіб і в неочікуваному місці

В Україні з посиланням мобілізації в ТЦК почали вдаватися до хитрощів, щоб роздавати повістки військовозобов’язаним чоловікам, адже зараз мало чоловіків ідуть в військкомат добровільно.

Про новий хитрий спосіб вручення повістки розповів адвокат Руслан Ткаченко.

За словами адвоката, один із таких хитрих способів з’явився нещодавно, і він дозволяє вручити повістку чоловікові, який навіть не здогадується про отримання документа. До роздачі повісток залучають листонош та працівників Укрпошти.

Як все відбувається. Чоловіку приходить повідомлення про отримання рекомендованого листа чи довідки з банку, комунальної контори чи міськради в Укрпошту. Далі поштовий кур’єр приносить рекомендований лист чоловіку і для його отримання потрібно підписати відповідний бланк або інше підтвердження вручення листа. При цьому чоловік не здогадується, що там лежить повістка і тільки після вручення листа він бачить його вміст – розповів адвокат

Адвокат додав, що така видача повісток може негативно вплинути на обіг кореспонденції на Укрпошті. А вся річ у тому, що саме листонош та працівників пошти залучають до видачі повісток.

Також слід знати, що по закону України документи вважаються належним чином врученими, якщо вони надіслані за адресою рекомендованим листом особисто адресанту під його підпис. В ТЦК про це знають і вдаються до таких хитрощів, тому юрист радить усім уважно читати документи, які підписуєте.

Раніше ми розповідали, що усіх чоловіків хочуть змусити заново відмітитися в ТЦК.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.