Huawei представила флагманський розумний телевізор Smart Screen V5: характеристики вражають

Компанія Huawei випустила флагманський розумний телевізор Smart Screen V5. Він отримав SuperMiniLED-панель з діагоналлю 85 дюймів та ІІ-технології оптимізації зображення в реальному часі. Наприклад, завдяки новому NPU, апскейлінг відео з Full HD в 4K відбувається за секунди.

Матриця Smart Screen V5 отримала 576 зон затемнення з максимальною повноекранною яскравістю 750 ніт і пікової 1600 ніт (в окремих частинах дисплея). При цьому яскравість регулюється локально та автоматично на основі аналізу сцени та об’єктів на відео, а сам дисплей на 95% охоплює колірний простір DCI-P3.

Інша ІІ-функція – апскейлінг зображення. За словами виробника, тепер конвертація з Full HD в 4K займає секунди завдяки новому нейропроцесору. Також з його допомогою телевізор може зменшувати шуми та розмитість картинки, підвищувати різкість локально по краях зображення та виконувати інші «чисельні оптимізації». Також заявлені технології VRR, ALLM і антивідблисковий шар.

У телевізорі встановлено 2,1-канальну аудіосистему з 5,25-дюймовим сабвуфером із запасом ходу в 12,6 мм. Але можна підключити 5,1-канальну акустику. Керувати телевізором можна голосом за допомогою пульта або смартфона. Також він вміє автоматично вмикатися, якщо перед ним з’являється людина.

HUAWEI Smart Screen V5 продається за $2512.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.