Нічне порівняння камер vivo X100 Pro, OnePlus 12 та Xiaomi 14 Pro

Автор YouTube-каналу Sami Luo Tech провів порівняння камер трьох китайських флагманських смартфонів: OnePlus 12, Xiaomi 14 Pro та vivo X100 Pro. Оскільки вдень більшість пристроїв фотографує добре, він вирішив зосередитись на складних умовах, а саме на зйомці фото та відео вночі.

Знімки з ультраширококутної і навіть основної камери дуже схожі, і різницю між ними складно помітити. Хоча часом vivo X100 Pro робить яскравіші кадри та з ширшим динамічним діапазоном. При 3-кратному наближенні, де OnePlus 12 має використовуватися телекамера, результат дуже схожий з тим, що робить vivo X100 Pro. Xiaomi 14 Pro їм починає поступатися. А чим більше наближення, тим явніше видно перевагу апарату vivo над конкурентами.

Цікаво, що у vivo X100 Pro та Xiaomi 14 Pro є спеціальний режими для зйомки Місяця, а в OnePlus 12 такої опції не передбачено. Зате по селфі, здається, найкраще виявився саме OnePlus 12.

Всі три смартфони підтримують запис у 4K при 60 fps, але якість відео вночі у всіх трьох випадках погана. Трохи виділяється vivo X100 Pro, у якого картинка яскравіша, але загалом складно вибрати переможця. Але коли справа доходить до наближення, то vivo X100 Pro на основній камері може наближати до 10х, тоді як два інших – до 6х, а якість у них помітно гірша.

У режимі суперстабілізації при зйомці в 1080p найкраще себе показав vivo X100 Pro, а ось на OnePlus 12 картинка відверто трясеться. Але найдивніше трапилося при активації HDR-режиму — на OnePlus відео просто почало гальмувати і перетворилося мало не на слайд-шоу.

На фронтальну камеру тільки Xiaomi 14 Pro з трійці вміє знімати в 4K при 60 fps, тоді як на OnePlus є 4K при 30 fps, а на vivo X100 Pro – 1080p при 60 fps. На подив, саме на vivo результат вийшов найкращим, а от OnePlus знову показав себе гірше за інших.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.