Як встановити пароль на програму на iPhone

Кожен сучасний смартфон має високий рівень захисту. Деякі по-старому користуються паролями, пін-кодами або графічними ключами. Більш надійними та зручними способами є використання сканера відбитків пальців або блокування по обличчю (Face ID). Однак у деяких ситуаціях, крім блокування самого смартфона, нам необхідно встановити додатковий захист на якісь програми. У яких випадках це потрібно? Паролі на програми дозволяють запобігти несанкціонованому доступу до ваших особистих даних, таких як особисті повідомлення, електронна пошта, фінансова інформація, фотографії та інші конфіденційні відомості. Якщо ваш смартфон потрапляє в чужі руки, пароль на програму допомагає запобігти несанкціонованому доступу до цих даних. Як встановити пароль на додаток на айфоні?

Запустіть програму “Швидкі команди” та виберіть “Створити автоматизацію для себе” в розділі “Автоматизація”. У вкладці “Умова” вибираємо “Додаток”, ставимо опцію “відкрито” та вибираємо ту програму, на яку ми хочемо встановити блокування по обличчю або по відбитку пальця.

Вибираємо таймер з часом 1 с, відключіть опцію “Питати до запуску”. Після цього збережіть автоматизацію, а в налаштуваннях Годинника виберіть Таймера після закінчення – Зупинити. Якщо все зроблено правильно, через секунду після запуску вибраної програми у вас запускатиметься таймер і блокуватиметься екран, розблокувати його можна через Face ID або відбитком пальця.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.