Xiaomi випустила розумний осушувач повітря

Xiaomi випустила новий осушувач повітря Mijia Smart Dehumidifier 13L. Серед його ключових особливостей виробник вказує дуже низький рівень шуму та можливість керування зі смартфона або за допомогою голосових команд.

Xiaomi Mijia Smart Dehumidifier 13L виконаний у мінімалістичному дизайні у вигляді білого циліндра вагою близько 11,1 кг. Він вміщує 3 літри води, а максимальна його продуктивність становить 13,3 літри води на добу при температурі 30 градусів та відносній вологості 80%. Виробник зазначає, що у приміщенні площею 25 м² він здатний значно знизити вологість за 90 хвилин.

Корпус приладу включає семирівневу систему шумоподавлення, включаючи безщітковий двигун та біоміметичні лопаті вентилятора, завдяки чому шум під час його роботи не перевищує 35 дБ, що дозволяє його використовувати і вночі. Крім того, апарат виконує очищення повітря від більш як 99 видів бактерій.

Керувати осушувачем можна через мобільний додаток Mi Home або голосового помічника Xiao AI. Підтримується також інтелектуальний режим, коли можна вказати значення вологості повітря автоматичного запуску пристрою.

Новинка вже доступна у Китаї за ціною 105 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.