ПриватБанк запустив нову корисну послугу для українців

ПриватБанк і Visa запустили сервіс безконтактної оплати проїзду в громадському транспорті. Перевізники можуть встановити програму «термінал» і приймати платежі від пасажирів через смартфон.

Про це заявив Керівник напряму торгового еквайрингу «ПриватБанку» Сергій Макаренко.

Новинка від «ПриватБанку» вже доступна в маршрутних таксі Києва та області. Йдеться про 20 автобусів No 368 («м. Контрактова – Боярка»), 18 транспортних засобів No 820 («м. Контрактова – Вишневе») та 10 маршруток на напрямку No 805 («м. Вокзальна – Вишневе»).

«Додаток «Термінал» став проривною технологією для України, особливо у час війни. За допомогою технології підприємці змогли не відмовляти в прийманні безготівкової оплати з початку війни та блекаутів, а також отримали зручне інтегроване рішення, щоб виконати вимоги законодавства щодо обовʼязкового ведення розрахункових операцій», – розповів Сергій Макаренко.

За даними Apple, Україна посідає третє місце в Європі та сьоме у світі, де підприємці та малий бізнес можуть приймати безготівкові платежі за допомогою Tap to Pay на iPhone.

Раніше ми розповідали, що ПриватБанк запустив нову акцію для українських автомобілістів, які заправляють машину на АЗС ОККО.

Також наша редакція писала, що ПриватБанк запустив акцію «Смачний кешбек». За допомогою акції можна отримати до 3% кешбеку від покупки в ресторанах та кафе.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.